Bouwbegeleiding

Binnen Bebobouw kennen we twee soorten divisies dat onder bouwbegeleiding valt.

 

Particulier

De bouwbegeleiders van BeBoBouw vertegenwoordigen uw belangen tijdens bouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat de bouw soepel verloopt, er geen onnodige kosten in rekening worden gebracht en maken de vertaling van uw wensen naar een praktisch concept.

 

Alle bouwkundigen bij BeBoBouw hebben jarenlange ervaring in de calculatie, werkvoorbereiding en projectbegeleiding bij aannemers. Met deze ervaring weten wij precies waar u als particulier mee te maken krijgt. U kunt onze bouwbegeleiders inschakelen voor diverse onderdelen van de bouw of volledige projecten. 

 

Zakelijk

De werknemers van BeBobouw hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van bouwprojecten bij diverse aannemers. Met deze ervaring zijn onze mensen in staat om taken uit te voeren zoals: de calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering of  de gehele projectbegeleiding van projecten over te nemen. Dit kunnen projecten zijn in verschillende bouwvormen:

houtskeletbouw;

villa' s;

seriematige woningbouw;

parkeergarages;

fabrieken;

monumentaal panden;

tunnelgietbouw;

prefab betonwerk;

afbouw. 

 

Door ons no-nonsense beleid en de korte lijnen binnen onze organisatie vindt u in BeBoBouw een ideale partner voor uw bouwprojecten. Neem daarom contact met ons op.

 

 

Afbeeldingen

Contactgegevens

BeBo Bouw
Stopperknoop 31b
1319GK Almere


Email:
Tel: 06-11205510
Fax: 0346-822668